Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
 

Ocha megihlette az internetet

0 komment

Guillermo Ochoa (külön felhívnánk a figyelmet a nagyszerű, dallamos nevére) a zinternet főszereplője ma reggel, és nem véletlenül. A brazilok idegein fürge ujjakkal zongorázó kapusról már az éjszaka felpattant az Origóra egy profil, amiből sok érdekesség kiderül, és persze közben a webes társadalom sem pihent. Kezdetnek itt a vébé eddigi legnagyobb védése, aztán jöjjön a termés java.

Olaszországnak is volt Mexikója

0 komment

Huszonnyolc évvel ezelőtt ezen a napon búcsúzott a franciák elleni negyeddöntőben (0-2) az olasz válogatott a világbajnokságtól. A címvédőtől többet vártak, nem is tartották életben Bearzot kapitány 1990-ig szóló szerződését. A milánói Malpensa repülőtéren pedig 400 szurkoló várta a csapatot: nem fütyülték, hanem síri csendben várták őket - ennél talán nincs rosszabb. Ez volt az utolsó válogatott mérkőzése többek között Bruno Continak és Gaetano Scireának is.

"Arról álmodtak...hogy majd így fogadják őket...de a végén másképp alakult"

Az ember, akinek Gerrard liheg a nyakába

0 komment

Harvey Dent aka Kétarc maximum a szerelését viheti Kai Ward taxisofőrnek, az angol válogatott rettenthetetlen szurkolójának, aki forradlami hangulatba került az olaszok elleni vereséget követően, és Steven Gerrad arcmását nyíratta a hajába. "Az emberek néha gyanakodva méregetnek, de összességében nem bánom, ha így szerencsét hozhatok a csapatomnak" – mondja Ward, bár az egyelőre nem tisztázott, a szőrgerrard pontosan milyen formában segít az angol válogatottnak. A csodás hajviseletet egyébként egy Bognor Regis-i fordrász, bizonyos Darren Terry alkotta. 

Zlatan nyűgösen nézi a vb-t

0 komment

Miután Ibra látványos küzdelemben végül alulmaradt Ronaldóval szemben a pótselejtezőn, önálló világbajnokságot indított flegmázásban. A TMZ bulvárhírekre szakosodott riprterével úgy bánik el amerikai nyaralásán, mint a nagyfiúk Gumitarzannal. Közben még azt kiválóan leplezi, hogy fogalma sincs, ki az a Landon Donovan, és leszarja, ki nyeri a vébét. Biztos az amerikaiak, lol, na húzzunk innen

Az olasz fociközvetítések

0 komment

Az olaszok általában laza, hanyag, megbízhatatlan népként élnek a külföldiek fejében. Más olvasatban meg életvidámak és felszabadultak. Egy dolgot viszont hihetetlenül professzionálisan csinálnak: a digitális sporttelevíziózást. A világ egyik legkifinomultabb és legösszetettebb rendszere az övék, amely rendszer természetesen az idei vb-n is tökéletesen működik. Bemutatjuk az itáliai tévézést, fókuszban a Sky által tulajdonolt sportcsatornákkal.

Követők

benitonst heinrich dinovercotti popp Zoltn zahedli