Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
 

Olaszország-Uruguay meccsek a világbajnokságokon

0 komment

Ma, kora este a harmadik olasz-uruguayi meccset rendezik a vébétörténelemben: az első összecsapásukra 1970-ben került sor a mexikói tornán, a másikra pedig 1990-ben. Pirlóéknak az akkori eredmények bármelyike jó lenne most is Pirlóéknak. Vajon a huszonnégy évvel ezelőtti, célra törő Tabarez egyetért majd a lefújás után akkori önmagával?

Olaszországnak is volt Mexikója

0 komment

Huszonnyolc évvel ezelőtt ezen a napon búcsúzott a franciák elleni negyeddöntőben (0-2) az olasz válogatott a világbajnokságtól. A címvédőtől többet vártak, nem is tartották életben Bearzot kapitány 1990-ig szóló szerződését. A milánói Malpensa repülőtéren pedig 400 szurkoló várta a csapatot: nem fütyülték, hanem síri csendben várták őket - ennél talán nincs rosszabb. Ez volt az utolsó válogatott mérkőzése többek között Bruno Continak és Gaetano Scireának is.

"Arról álmodtak...hogy majd így fogadják őket...de a végén másképp alakult"

Az olasz fociközvetítések

0 komment

Az olaszok általában laza, hanyag, megbízhatatlan népként élnek a külföldiek fejében. Más olvasatban meg életvidámak és felszabadultak. Egy dolgot viszont hihetetlenül professzionálisan csinálnak: a digitális sporttelevíziózást. A világ egyik legkifinomultabb és legösszetettebb rendszere az övék, amely rendszer természetesen az idei vb-n is tökéletesen működik. Bemutatjuk az itáliai tévézést, fókuszban a Sky által tulajdonolt sportcsatornákkal.

Követők

benitonst heinrich dinovercotti popp Zoltn zahedli