Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
 

Uruguay-Anglia szünet Hajdú B. Istvánnal

0 komment

Itt lesz a szünet (a szünetben, hehe) 

Uruguay-Anglia felvezetés Hajdú B. Istvánnal

0 komment

Az Origo, az Akadémiai kiadó, a Google, a Youtube és a Grund együttműködésében elindult Olvasd a játékot projekt keretében beszélgetünk az Uruguay-Anglia mérkőzésről Hajdú B. Istvánnal. A felvezetés után a szünetben is jelentkezünk, majd a meccs végén értékeljük a látottakat (ezek a beágyazott videók egy külön bejegyzésben lesznek fent a blogon). 

20:40-től itt követhetsz minket élőben!

Egyetlen példa

0 komment

Olaszország-Costa Rica meccs jön a világbajnokságon: a két együttes felnőtt szinten csak egyszer találkozott eddig, 20 évvel ezelőtt, amikor az egyesül államokbeli vb-re készült Arrigo Sacchi csapata. Most erre a mérkőzésre tekintünk vissza.

A spanyolok röhög a világ

0 komment

Az Internet nem oszt kegyelmet, még akkor sem, ha valakivel olyan szánni valóan bánik el a sors, mint Spanyolországgal. Nehéz megmondani, nagyobbat égtek-e, mint a franciák 2002-ben, vagy az olaszok 2010-ben, mert hiába nem játszottak annyira szánalmasan, mint a fenti két sorstárs, ők annyiból nehezebb helyzetben vannak, hogy az elmúlt három nagy torna győzteseként égtek rommá. Lássuk, miként reagált az Internet kegyetlen népe a spanyolok kiesésére.

Brüsszel loves Fellaini

0 komment

A sport24 találata, köszönjük! Aki nem tudná, miért, annak itt van

Követők

benitonst heinrich dinovercotti popp Zoltn zahedli