Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
 

Eis, Eis, Tonne

0 komment

MC Mertesacker feat. Vanilla Ice címmel nyomatja a 11freunde a mash up videót, ami - ha figyelembe vesszük Claudia Schiffer önbevallását a német humorról, és hát miért ne tennénk - tulajdonképpen elég jó kis próbálkozás. 

Indul a busz!

0 komment

Öö, pontosabban a repülő. A KLM holland légitársaság Twitteren trollkodott Mexikó legyőzése után, az indulási oldallal hergelve a közép-ameriakat. A bejegyzés már nem látható a cég hivatalos Twitter-csatornáján, a kezelő lehet, hogy előbb fog repülni, mint Herreráék. 

Mi nem tudjuk eldönteni

0 komment

Segítsetek! A sportrovatot is megosztja, 2-2-re adjuk, hogy az volt-e, vagy sem. Nem a kontakt ténye a kérdés, mert az látszik, hogy nem volt. 

Golazo de Colombia! Golazooooooooooo!

0 komment

A világbajnokság legnagyobb góljához világbajnoki kommentár dukál, a kolumbiai rádiós kolléga pedig oda is tette magát emberesen, ahogy illik. A BBC meg is választotta a vb legmenőbb arcának. 

Millió dolláros különgép - Ghána csak készpénzt fogad el

0 komment

James Appiah, a ghánaiak szövetségi kapitánya kemény éjszakákon van túl (öö, nem úgy), elmondása szerint alig tudott aludni, amíg nem rendeződött az ország labdarúgó-szövetsége és a válogatott között feszülő pénzügyi ellentét.

Követők

benitonst heinrich dinovercotti popp Zoltn zahedli